Breadcrumb

Wat mooi dat jij je gaat inschrijven als leerling van het Stedelijk Gymnasium! Daar heb je hier de juiste pagina voor gevonden. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 15 maart 2022.

Bij de aanmelding kun je kiezen waar je lessen gaat volgen: op Athena of op Socrates

Aanmelding voor schooljaar 2022-2023

Je kunt je inschrijven door op de paarse knop hieronder de drukken en het digitale aanmeldingsformulier in te vullen. Voor toelating heb je een VWO-advies van de basisschool nodig. Alleen in bijzondere gevallen kan hiervan worden afgeweken.
Als je op de link drukt, moet je je eerst even registreren voordat je verder kunt. Dit zorgt ervoor dat we jouw aanmelding veilig en volledig kunnen verwerken.

Wij willen graag met alle nieuwe leerlingen en hun ouders kennismakingsgesprek voeren. Hiervoor krijg je later een uitnodiging.

Gefeliciteerd! Volgend jaar zit jij op het Stedelijk Gymnasium. We ontvangen je graag snel voor een welkomstgesprek, en volgend jaar op de introductiedagen!