Breadcrumb

Om op het Stedelijk Gymnasium toegelaten te kunnen worden heb je een VWO-advies van de basisschool nodig. Alleen in bijzondere gevallen kan hiervan worden afgeweken. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 15 maart 2021.

Bij de aanmelding kun je een voorkeur uitspreken voor de locatie waar je de lessen gaat volgen: Athena of Socrates

Aanmelding voor schooljaar 2021-2022

Je kunt je inschrijven door het aanmeldingsformulier hieronder te downloaden, in te vullen en ons te e-mailen. Naar ons opsturen kan ook:

Stedelijk Gymnasium Leiden
t.a.v. de administratie
Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

In beide gevallen sturen wij per post een bevestiging van inschrijving.

Wij willen graag met alle nieuwe leerlingen en hun ouders kennismakingsgesprek voeren, online of indien mogelijk op locatie:

• Woensdag 3 maart van 15.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag 9 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur