Breadcrumb

Speciaal voor groep 7 organiseren we workshops om kennis te maken met onze school. Door corona hebben we in het schooljaar 2020-2021 helaas niets kunnen aanbieden, maar dit jaar mogen we leerlingen uit groep 7 gewoon ontvangen. Geef je nu op voor de workshops!

Swipe onderstaande tabel om meer te zien

Workshops voor groep 7 schooljaar 2021-2022
DatumTijdLocatie
8 juni 202214.30-16.30 uurAthena + Socrates
15 juni 202214.30-16.30 uurAthena + Socrates

Workshopaanbod

Wat je precies gaat doen op onze workshopmiddag, is nog een verrassing. Ons aanbod is iedere keer weer een beetje anders. Maar of we nou aan de slag gaan met sport, muziek, taal, science, geld, toneel, of nog iets heel anders: een vrolijke, ontspannen middag vol variatie is gegarandeerd!