Breadcrumb

Waarom het Stedelijk Gymnasium Leiden? Kom naar onze open dag om erachter te komen of onze school bij jou past - ook in coronatijd.

In verband met corona moeten we dit jaar voorzichtig zijn en bekijken we hoe we jou toch kunnen laten zien op wat voor mooie school je terecht komt als je voor het Stedelijk zou kiezen. Je ouders kunnen helaas niet mee naar binnen. Dit jaar zijn de open dagen alleen voor leerlingen uit groep 8.

Zit je in groep 7 en ben je al nieuwsgierig? Lees dan hier hoe je later dit jaar toch bij ons kunt komen kijken.

Voor jou, als leerling van groep 8, maar ook voor je ouders natuurlijk, is een brochure geschreven met informatie over onze school en waarom de keuze voor ons gymnasium een goede keuze kan zijn. Deze brochure is op de basisscholen verkrijgbaar en is hieronder te downloaden.

Open dag leerlingen groep 8

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

• Zaterdag 23 januari 2021: 09.30 - 12.15 uur (onder voorbehoud)

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

• Zaterdag 30 januari 2021: 09.30 - 12.15 uur (onder voorbehoud)

LET OP: De ochtend heeft een vast programma met een gezamenlijke start in de aula. De rondleidingen door de school zijn in het programma opgenomen en zijn niet individueel.

Op onze open dagen en voorlichtingsavonden starten we gezamenlijk in de aula

Informatie-avond voor ouders

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

• Donderdag 21 januari 2021: 19.30 - 22.00 uur (onder voorbehoud)

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

• Dinsdag 26 januari 2021: 19.30 - 22.00 uur (onder voorbehoud)

Wat zegt de onderwijsinspectie over het Stedelijk Gymnasium?

Welke score haalden Athena en Socrates?