Breadcrumb

Waarom het Stedelijk Gymnasium Leiden?
Voor jou, als leerling van groep 8, maar ook voor je ouders natuurlijk, is een brochure geschreven met informatie over onze school en waarom de keuze voor ons gymnasium een goede keuze kan zijn. Deze brochure is op de basisscholen verkrijgbaar en is hieronder te downloaden.

Op onze open dagen leer je ons kennen door in een groep lesjes te volgen

Natuurlijk kun je normaal gesproken ook bij ons op school komen kijken. In verband met corona moeten we dit jaar voorzichtig zijn en kijken we hoe we jou toch kunnen laten zien op wat voor mooie school je terecht komt als je voor het Stedelijk zou kiezen. Op deze pagina lees je daar meer over zodra we meer informatie hebben.

Open dag leerlingen groep 8

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

• Zaterdag 23 januari 2021: 09.30 - 12.15 uur (onder voorbehoud)

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

• Zaterdag 30 januari 2021: 09.30 - 12.15 uur (onder voorbehoud)

Zowel leerlingen als ouders zijn op de open dagen van harte welkom.
LET OP: De ochtend heeft een vast programma met een gezamenlijke start in de aula. De rondleidingen door de school zijn in het programma opgenomen en zijn niet individueel.

Op onze open dagen en voorlichtingsavonden starten we gezamenlijk in de aula

Informatie-avond voor ouders

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

• Donderdag 21 januari 2021: 19.30 - 22.00 uur (onder voorbehoud)

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

• Dinsdag 26 januari 2021: 19.30 - 22.00 uur (onder voorbehoud)

Wat zegt de onderwijsinspectie over het Stedelijk Gymnasium?

Welke score haalden Athena en Socrates?