Breadcrumb

Waarom het Stedelijk Gymnasium Leiden?
Voor jou, als leerling van groep 8, maar ook voor je ouders natuurlijk, is een brochure geschreven met informatie over onze school en waarom de keuze voor ons gymnasium een goede keuze kan zijn. Deze brochure is op de basisscholen verkrijgbaar en is hieronder te downloaden.

Op onze open dagen leer je ons kennen door in een groep lesjes te volgen

Natuurlijk kun je ook bij ons op school komen kijken. Op onze open dag ben je van harte welkom. Je wordt dan rondgeleid langs de lokalen waar docenten iets over hun vak vertellen: Latijn en Grieks, wiskunde, drama, geschiedenis, Frans en beeldende vorming, om er een paar te noemen.
Het gaat er ook om dat je de sfeer van de school proeft. En je ouders mogen ook mee natuurlijk.
Speciaal voor je ouders is er ook een voorlichtingsavond. Ook zij worden dan rondgeleid om met de school kennis te maken.

Open dag leerlingen groep 8

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

• Zaterdag 26 januari 2019: 09.30 - 12.30 uur

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

• Zaterdag 2 februari 2019: 09.30 - 12.30 uur

Zowel leerlingen als ouders zijn op de open dagen van harte welkom.
LET OP: De ochtend heeft een vast programma met een gezamenlijke start in de aula. De rondleidingen door de school zijn in het programma opgenomen en zijn niet individueel.

Op onze open dagen en voorlichtingsavonden starten we gezamenlijk in de aula

Voorlichtingsavond voor ouders

Locatie Athena