Breadcrumb

Kom jij ook naar het Stedelijk Gymnasium Leiden? Onze open dagen zijn inmiddels achter de rug. Je hebt een hoop over onze school gehoord in de livestreams en sfeer geproefd tijdens de rondleiding. Zo heb je hopelijk genoeg indrukken opgedaan om die ene belangrijke vraag te kunnen beantwoorden: waar heb ik straks een geweldige middelbareschooltijd?
Inschrijving voor 23 februari is momenteel gesloten. Inschrijven voor 9 maart is nog mogelijk.

Had je vorig jaar graag aan onze workshops voor groep 7 mee willen doen? Op woensdag 23 februari en woensdag 9 maart organiseren we die speciaal voor jullie alsnog!

We hebben de meest uiteenlopende workshops voor je klaar staan. Kies een dag en een locatie en laat je verrassen!

Woensdag 23 februari 14.30-16.30 uur [inschrijving gesloten]

Woensdag 9 maart 13.00-15.00 uur

De middagen bestaan uit twee workshoprondes met een korte pauze. Na afloop is er een rondleiding voor wie wil. Ook voor ouders organiseren we een korte rondleiding, zodat die ook een blik kunnen werpen in onze gebouwen.

Onze open dagen zijn achter de rug - jullie hebben ons in enorme aantallen bezocht. Hopelijk hebben onze livestream en rondleiding in het gebouw jouw geholpen om echt een beeld te krijgen, zodat je straks die belangrijke knoop kunt doorhakken.

Ben je er al uit? Schrijf je dan hier in als leerling van Socrates of Athena!

Open Dag 2023 voor leerlingen groep 8

Locatie Athena

*Datum volgt

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

Informatie-avond  2023 voor ouders

Locatie Athena

Fruinlaan 15
2313 EP Leiden

Locatie Socrates

Nieuwe Marnixstraat 90
2316 ES Leiden

Voor jou, als leerling van groep 8, maar ook voor je ouders natuurlijk, is een brochure geschreven met informatie over onze school en waarom de keuze voor ons gymnasium een goede keuze kan zijn. Deze brochure is op de basisscholen verkrijgbaar en is hieronder te downloaden.

Wat zegt de onderwijsinspectie over het Stedelijk Gymnasium?

Welke score haalden Athena en Socrates?