Breadcrumb

Na de kerstvakantie wordt op beide locaties een Training Omgaan met Faalangst gegeven. Deze training is bestemd voor eerste- en tweedeklassers en wordt gegeven na de reguliere lessen. Leerlingen kunnen aangemeld worden door mentoren, docenten of ouders. In klas 1 wordt ook geselecteerd door middel van de Schoolvragenlijst (SVL). Na selectie/aanmelding volgt altijd een intakegesprek, waarna besloten wordt of een leerling ook daadwerkelijk de training gaat volgen. De training bestaat uit acht bijeenkomsten. Van ouders kan een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd worden. Voor informatie en aanmelding kunt u zich richten tot de zorgcoördinatoren.

Schoolgids menu