Breadcrumb

Op deze pagina bewaren we de laatste 25 nieuwsitems van de school.

Uitslag examen 2021 na het derde tijdvak

15 juli |

Gisteren en eergisteren hebben we in de feestelijke sfeer van de Pieterskerk de diploma’s uitgereikt. Vandaag mogen we nog eens twee leerlingen feliciteren: zij hebben na het derde tijdvak alsnog...

Vlietlandendag 2021

12 juli |

De eersteklassers van Athena hebben dit jaar zonnig en sportief kunnen afsluiten in De Vlietlanden. Maandag waren de Socratessers aan de beurt!

Uitslag examen 2021 na het tweede tijdvak

2 juli |

De uitslag van het tweede tijdvak is vastgesteld. Voor nog eens 39 leerlingen is dit een feestelijke dag, want ook zij zijn nu geslaagd!

Boeken bestellen

26 juni |

Boeken voor komend schooljaar kunnen besteld worden bij leverancier Van Dijk. Dit kan tot uiterlijk 18 juli via de website. Hieronder nog wat nuttige informatie.

Boris Trines en Jens Passchier in finale Biologie Olympiade Junior

24 juni |

Jens (Athena) en Boris (Socrates) staan in de eindronde van de Biologie Olympiade Junior! Worden zij de beste jonge bioloog van Nederland?

De vlag mag uit!

10 juni |

De examenresultaten zijn bekend. Nu al is 94,5% van onze zesdeklassers geslaagd.

Groep 8: toch vwo-advies? Schrijf je alsnog in.

31 mei |

Zit je in groep 8 en heb je na de Cito-toets toch een vwo-advies gekregen? Je bent hier van harte welkom.

CAE and CPE certificates

31 mei |

About 145 exam students have earned their CAE and CPE certificates, showing their excellent English skills.

Willie Wortel wedstrijd 2021

25 mei |

Maar liefst vier van de tien finaleontwerpen van de Willie Wortel Wedstrijd kwamen van leerlingen van onze school. Vrijdag 21 mei was de spannende ontknoping.

Het experiment - digitale voorstelling in de klas

16 mei |

Vandaag starten twee klassen 5 maatschappijleer met "Het Experiment", een online ervaring waarin een voorstelling, een workshop en een nagesprek zijn verwerkt.