Breadcrumb

bedoeld voor klas: 4 en 5

korte beschrijving: Bij PreGymnasium begeleid je leerlingen van groep 8 van de basisschool gedurende zo'n tien weken. Zij komen in deze periode twee keer naar het gymnasium om lesjes klassieke talen, natuurkunde en scheikunde te volgen. Jij gaat twee keer op bezoek bij de basisschool om de leerlingen te helpen met hun opdrachten en om een paar proefjes te laten zien.

Deelname aan het PreGymnasium staat vermeld in je testimonium.

aanmelding: Je kunt je alleen aanmelden in december gedurende ongeveer drie weken, via Itslearning. Alle leerlingen van klas 4 krijgen in die maand een mail met een link naar het aanmeldformulier. Daarnaast komen de begeleidende docenten langs in de klas.

selectie/voorwaarden: iedereen mag hieraan meedoen, mits de coördinator van klas 4 daarmee akkoord gaat. Als je je aanmeldt, doe je met twee rondes mee: één keer in klas 4 en één keer in klas 5. Je kunt gevraagd worden om in klas 5 tijdens de open dag een marktkraam te bemensen om vragen van bezoekers te beantwoorden over PreGym.