Breadcrumb

De regering heeft besloten dat schoolboeken gratis zijn voor ouders (met uitzondering van boeken als atlassen en woordenboeken). De leerlingen van alle klassen dienen de schoolboeken te bestellen bij Van Dijk Educatie. Van Dijk levert de boeken aan huis. Aan het einde van het schooljaar worden de boekenlijsten van het komende schooljaar gepubliceerd.

De boekenlijsten zijn te vinden in het afgeschermde oudergedeelte. Heeft u een vraag over de schoolboeken? Stuur dan een mail naar schoolboeken@gymnasiumleiden.nl.

Schoolgids menu