Breadcrumb

Alle leerlingen en personeelsleden hebben een eigen schoolmailadres. De leerlingen van klas 1 krijgen bij het begin van het schooljaar een e-mailadres plus inloggegevens uitgereikt. Mentoren, maar ook docenten maken regelmatig van dit medium gebruik om met hun leerlingen informatie uit te wisselen. Voor het gebruik van internet, e-mail en dataopslag heeft de school voor alle leerlingen en medewerkers een gebruikersprotocol vastgesteld.

Omdat de school ook in de correspondentie naar ouders steeds vaker gebruik maakt van e-mailcommunicatie, wordt ouders gevraagd een e-mailadres op te geven en dat zelf actueel te houden via Magister. De ouders van nieuwe leerlingen ontvangen daartoe in september de vereiste inlogcodes.

Schoolgids menu