Breadcrumb

Socius

Zo’n vijf maal per schooljaar verschijnt het leerlingenblad Socius. De Socius wordt door leerlingen, voor leerlingen gemaakt. De Praeses Socius, de hoofdredacteur van het blad, wordt net als de andere bestuursleden van de leerlingenvereniging voor één jaar gekozen. Samen met een aantal vaste en losse auteurs wordt het blad rijkelijk gevuld met allerhande artikelen: recensies van boeken, concerten en films, maar ook individuele bespiegelingen, opmerkelijke citaten van docenten, zelf geschreven gedichten en ingezonden stukken.

Pro Parentibus

Pro Parentibus is een digitaal bulletin voor en door de ouders van leerlingen van het Stedelijk Gymnasium. De redactie bestaat uit ouders, leerlingen en één van de leden van het College van Bestuur. Dit bulletin verschijnt twee keer per jaar in digitale vorm en geeft informatie over gebeurtenissen.

Schoolgids menu