Breadcrumb

Science4U is een project voor getalenteerde onderbouwleerlingen die, naast het gewone schoolprogramma, een onderzoeksproject op de universiteit of bij een bedrijf gaan doen. Een soort klein broertje van het Pre-University College dus. Het doel van dit wetenschapsproject is om de leerlingen kennis te laten maken met de wetenschap in de praktijk. Onze school werkt direct samen met onderzoeksinstituten, universiteiten, laboratoria en bedrijven die veel aandacht hebben voor ‘research & development’. Enkele instituten die meedoen aan Science4U zijn: Universiteit Leiden, Vrije Universiteit Amsterdam, TU Delft en het LUMC.

Contactpersoon is:

Schoolgids menu