Breadcrumb

Het Stedelijk Gymnasium biedt getalenteerde leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs de mogelijkheid kennis te maken met het gymnasiale onderwijs. Daarvoor is het PreGymnasiumCollege opgericht.

Onder begeleiding van PreGymTutoren, leerlingen uit de bovenbouw van onze school, werken de deelnemers aan twee vakken (klassieke talen en scheikunde) en aan een keuzeopdracht. Dat doen zij voornamelijk op hun eigen basisschool. De introductie en de afsluiting vinden plaats op het Stedelijk.

De deelnemers kunnen alleen door de basisschool aangemeld worden. De basisschool bepaalt namelijk of de school meedoet en welke leerlingen opgegeven worden.

Voor meer informatie kunt u e-mailen naar:

Schoolgids menu