Breadcrumb

27 september | Sandra Lijesen

Afgelopen 17 september gingen 8 leerlingen van onze school een drie uur lange strijd aan met de 130 beste leerlingen van Nederland.
Tobias, Akil, Lucas, Jort, Jelmer, Owen, Duncan en Marloes gebruikten al hun creativiteit en wiskundig inzicht om een vijftal pittige opgaven op te lossen.

De eerste Olympiade ronde op school hadden zij glansrijk doorstaan en ook de tweede regionale ronde met ongeveer 1000 deelnemers.
En nu streden onze 8 leerlingen dan in de landelijke finale van de Wiskunde Olympiade op de TU Eindhoven.
Op de foto is Tobias helaas uit het beeld gevallen.

De 5 beste deelnemers krijgen een certificaat, cadeaus en een geldbedrag!
De uitslag zal in november bekend zijn. We houden jullie op de hoogte!
En wie weet gaan enkele van onze leerlingen ook nog door naar de Internationale Olympiade wedstrijd.
Wordt dus nog vervolgt….