Breadcrumb

Ons schooladministratiesysteem heet Magister; ouders en leerlingen hebben inzage in de zogenaamde NAW-gegevens, cijfers en afwezigheidregistratie.

Leerlingen en ouders kunnen via Magister de ingevoerde resultaten controleren en de vorderingen volgen. Tijdens toetsweken en circa 14 dagen na een toetsweek zijn de cijfers echter niet zichtbaar. De exacte data waarop Magister 'open en dicht gaat' staan in de jaaragenda.

De gepubliceerde resultaten van een ‘lopende’ module zijn een momentopname en voorlopig. Docenten proberen uiteraard de cijfers up-to-date te houden.
Door omstandigheden kunnen echter cijfers ontbreken. Cijfers kunnen door het inhalen en herkansen van toetsen nog veranderen. In principe zijn de cijfers pas definitief na de leerlingbesprekingen, tenzij anders gecommuniceerd.
In de papieren rapportages in de onderbouw zijn voorlopige cijfers altijd voorzien van een asterisk. Helaas biedt Magister die mogelijkheid niet; daarom bovenstaand voorbehoud.