Breadcrumb

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden voor Pregym? Dat kan vanaf 16 september. Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen: via je school, en anders via je ouders.

Via je school

De kans is vrij groot dat jouw school met ons een samenwerkingsverband heeft. Dat kun je het beste aan je eigen leraar vragen hoe je met PreGym mee kunt doen. Meedoen via je eigen school betekent dat je samen met andere achtstegroepers van jouw school onder schooltijd mag werken aan het PreGym-project.

Via je ouders

Doet je school niet mee met PreGym? Geen nood. Je kunt je ook zelf inschrijven, via je ouders. Dan ga je in je eigen tijd aan het project werken. Je kunt natuurlijk altijd nog even op school vragen of ze toch willen aansluiten. Maar weet dat je altijd welkom bent.
Zorg dat je ouders eerst even contact opnemen met je juf of meester voordat ze buiten de school om aanmelden bij PreGym.

De deadline om je op te geven voor PreGym 2019-2020 is inmiddels verstreken.