Breadcrumb

​​​​​​​Leuk dat jij je bij ons hebt ingeschreven of op het punt staat om dit te doen!

Wij willen graag op één van de volgende momenten met alle nieuwe leerlingen en hun ouders kennismakingsgesprekjes voeren, zo mogelijk op locatie of anders online:

•         Woensdag 3 maart van 15.00 tot 17.00 uur

•         Dinsdag 9 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur

•         Woensdag 10 maart van 15.00 tot 17.00 uur

Je kunt inschrijven voor jouw kennismakingsgesprek door op deze link te klikken en het formulier in te vullen. Dat kan ook wanneer je het nog niet helemaal zeker weet en eerst nog vragen wil stellen.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, hoor je zo spoedig mogelijk van ons wanneer we je op school verwachten (als de coronamaatregelen het toestaan) of wanneer het gesprek via Microsoft Teams plaatsvindt.

Als wij je op school mogen ontvangen, dan laten we je natuurlijk ook de school in het echt zien.

Met vriendelijke groet,

Nicoline van Nieuwkerk, coördinator klas 1, locatie Socrates