Nieuws_dec_2010
Workshop dans | 06-01-2011

Saskia Hakkaart
Een prachtige kans voor leerlingen die houden van dans! Leerlingen uit klas 4 , 5 en 6 krijgen begin februari de unieke mogelijkheid om een dansvoorstelling bij te wonen en een workshop dans te volgen.
Van 4 t/m 19 februari 2011 danst Den Haag met de 15e editie van het tweejaarlijkse première festival CaDance. Toonaangevende en jonge choreografen presenteren nieuwe voorstellingen Cadance, het tweejaarlijkse première festival voor moderne dans heeft voor leerlingen vijf voorstellingen uitgekozen die zij bij kunnen wonen. Drie makers van deze voorstellingen bieden de leerlingen tevens een workshop dans aan.  Joeri Dubbe met de voorstelling Chrono, Duda Paiva met de voorstelling Bastard en Erik Kaiel met de voorstelling Blade Runner.
Leerlingen moeten zich voor 14 januari  inschrijven op It’s. Het bezoek van de voorstelling en de workshops worden betaald met de cultuurkaart.