Nieuws_sep_2013
Wie gaat er mee naar Saint-André? | 03-09-2013

Marie-Louise Greve (BLP)
Voor alle vierde klassers die Frans hebben gekozen (ook op contract): we gaan weer starten met BLP! Heb je zin om een leeftijdsgenoot uit Brussel te leren kennen en samen twee weken op te trekken en lijkt het je leuk om met een hele groep leerlingen van Athena en Socrates op pad te gaan, schrijf je dan nu in! Hoe doe je dat? Ga naar itslearning, daar vind je het vak BLP. Vul het motivatieformulier zo uitgebreid en enthousiast mogelijk in. Lever het formulier vrijdag 6 september in tijdens de tweede pauze (op Athena in lokaal B05, op Socrates in lokaal 42). Daarna maken de begeleiders een selectie, die zullen we jullie in de loop van volgende week laten weten. Daarna volgt de matching met de Brusselse leerlingen.

Wil je meer informatie? Kom dan op aanstaande vrijdag langs in de grote pauze of neem contact op met Mevr. Van Moorsel of Dhr. Brand (Athena) of Mevr. Greve (Socrates).