Nieuws_jul_2013
Wie gaat er mee naar Saint-André? | 05-07-2013

Marie-Louise Greve (BLP)
Al voor de zevende keer zullen docenten Frans en geschiedenis dit jaar een uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel organiseren. Zit je na de zomervakantie in klas 4 en kies je Frans (en liefst ook geschiedenis)? Lijkt het je leuk om twee keer een week met een groep leerlingen uit Brussel en van onze eigen school allerlei activiteiten te doen? Ben je benieuwd hoe het leven op een Belgische school eraan toe gaat? Ben je nieuwsgierig naar België en lijkt het je leuk om je eigen land en stad aan een Brusselse leerling te laten zien? Wil je je Frans in het echt uitproberen? Meld je dan na de vakantie aan voor BLP! Zorg dat je in ieder geval op de volgende data beschikbaar bent: ontvangstweek 14-18 oktober, bezoek aan Brussel 3-7 februari.
Op de eerste vrijdag na de vakantie kom je een motivatieformulier invullen. Houd het roosterbord goed in de gaten tegen die tijd!
Heb je vragen, dan kun je die stellen aan Dhr. Brand (Athena) en Mevr. Greve (Socrates).