Nieuws_jun_2012
Wie gaat er mee naar Saint-André? | 05-06-2012

Marie Louise Greve (BLP)
Al voor het zevende jaar zal de sectie Frans, in samenwerking met de sectie geschiedenis, de uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel organiseren. Voor alle leerlingen die volgend jaar in klas 4 zitten en het vak Frans gekozen hebben (ook voor contractleerlingen) is het mogelijk om je aan te melden voor dit project (BLP-Bruxelles-Leiden Projet).
Lijkt het je leuk om een Belgische gast te ontvangen, samen te werken aan een geschiedenis- en/of theaterproject, een bezoek te brengen aan de stad Brussel, een tijdje mee te draaien in een Franstalig Belgisch gezin, lessen te volgen op een Franstalige school en twee weken op te trekken met een groep leerlingen van je eigen school (Socrates en Athena)? Meld je dan aan!

Praktische gegevens: van 12 tot en met 16 november 2012 komen de Belgische leerlingen in Leiden, van 4 tot en met 8 maart zijn wij te gast in Brussel.

Aanmelden kan door donderdag 7 juni in de grote pauze in lokaal 42 (Socrates) of donderdag 14 juni in de grote pauze in lokaal B04 (Athena) een motivatieformulier in te vullen.

Voor vragen en meer informatie over het project kun je terecht bij Mevr. Boijens en Dhr. Brand (Athena) of Mevr. Greve (Socrates). A bientôt!