nieuws_augustus
Wie gaat er mee naar Saint-André? | 06-09-2010

Sectie Frans
Zit je in klas 4 en heb je Frans? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan het Bruxelles-Leiden Projet (BLP). We ontvangen de Belgische leerlingen van het Institut Saint-André van maandag 11 t/m vrijdag 15 oktober en gaan van maandag 14 t/m vrijdag 18 februari op bezoek in Brussel. We zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen, die er bovendien niet tegenop zien om iets te organiseren. Je hoeft (nog) geen kei in Frans te zijn: het idee is dat je tijdens het project vanzelf veel Frans bijleert. "Zin om twee keer een week met een Belgische leerling op te trekken, Brussel te zien, deel te nemen aan allerlei sportieve en culturele activiteiten en leerlingen van je eigen school op een andere manier te leren kennen?"
Meld je dan aan: donderdag 2 september in de tweede pauze (lokaal B04 Athena, lokaal 42 Socrates).
Volgende week maken we via het informatiebord op school (Athena: D-gang, Socrates: aula) bekend wie er deelnemen aan het project.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mevr. Boijens en Dhr. Brand (Athena) of Mevr. Greve (Socrates)