Nieuws-juli-2014
Wie doet er mee aan BLP? | 07-07-2014

Eline van Moorsel (BLP)
Al voor de achtste keer zullen docenten Frans en geschiedenis komend schooljaar een uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel organiseren: het Brussel-Leiden Project.
Zit je na de zomervakantie in klas 4 en kies je Frans? Wil je je Frans in het echt uitproberen? Lijkt het je leuk om twee keer een week lang allerlei Frans-Nederlands-Franse activiteiten te doen? Ben je benieuwd hoe het leven op een Belgische school eraan toe gaat? Ben je nieuwsgierig naar Brussel en haar geschiedenis en lijkt het je leuk om je eigen land en stad aan een Brusselse leerling te laten zien? Meld je dan nu aan voor BLP!
Van 13 tot 17 oktober 2014 ontvangen wij de Brusselaars in Leiden. Van 23 tot 27 februari 2015 gaan wij in Brussel op bezoek.

Enthousiast? Mooi zo! Kom dan op de eerste donderdag na de vakantie (4 september) tijdens de grote pauze dit motivatieformulier inleveren (lokaal B04, Athena - lokaal 42, Socrates). Je krijgt dan een tweede formulier om in te vullen waarvoor je een !! foto van jezelf !! mee moet nemen. Let op: er is maar één inschrijvingsmoment!

Des questions? Posez-les donc à Mme Greve (Socrates) ou Mme van Moorsel/M Brand (Athena)!

A bientôt!
L'équipe BLP