Nieuws_apr_2010
VVV presenteert Big Band NopressSure | 21-04-2010

Ariane Renaud (Vereniging van Vrienden)
Vrijdag 23 april doet zich de unieke gelegenheid voor te genieten van NopressSure, een 18 (!) koppige bigband met Otto de Boer (jawel onze docent aardrijkskunde) op bas en Rosa Falkenburg (leerlinge uit klas 6) als gastzangeres. Het programma bestaat voor de pauze uit originele arrangementen van Frank Sinatra (oa. Goody goody en fly with me), na de pauze een verrassingsprogramma met diverse succesnummers uit het Big Bandrepertoire (o.a. Mas que nada, All things you are en andere), waarbij Rosa haar vocale talenten aan u ten gehore zal brengen.

De avond begint om 20.15 uur op Athena. De deur zal vanaf 19.45 open zijn. Leden van de VVV, personeel, leerlingen en hun ouders zijn van harte welkom. De toegang is gratis.