Nieuws_okt_2009
VVV presenteert 'Alderliefste' | 25-02-2010

Bestuur VVV
De Vereniging van Vrienden presenteert op vrijdag 6 november de band Alderliefste. De aula van de school is open om 19.30 uur. De aanvang is 20.00 uur. Personeel, leerlingen (hun ouders) en leden van de VVV zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

“Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson': nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk.”

Inmiddels is de formatie bekend van festivals, radio en televisie en een gastoptreden in 'Symphonica in Rosso 2007' met Paul de Leeuw. Het laatste album van Alderliefste heet 'de Franse slag'.

Lees meer over Alderliefste op www.alderliefste.nl.

Klik hier voor meer informatie over de Vereniging van Vrienden van ons gymnasium.