nieuws_nov_2016
Voorstelling 'Burgerschap' op Athena | 23-11-2016

Peter Reijn
Op woensdagavond 7 december aanstaande speelt Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland in de aula van onze school, locatie Athena op de Fruinlaan, de voorstelling Burgerschap. De voorstelling werd geregisseerd door Loek de Bakker, oud leerling van onze school en fris afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht.

Burgerschap is een voorstelling over volwassen worden en de spannende zoektocht die daar bij hoort. Tom droomt steeds dat hij met iemand zoent, maar hij weet niet of het een man of een vrouw is. Onder druk van zijn vrienden probeert hij  het uit te zoeken. De vragen stapelen zich echter sneller op dan de antwoorden.
Alle leerlingen en ouders/verzorgers, vrienden en aanverwanten zijn hartelijk welkom.

De voorstelling begint om 19.30. Kaartjes kunnen worden besteld via p.reijn@gymnasiumleiden.nl, tijdens schooltijden in de grote pauzes op zowel locatie Athena als op locatie Socrates of gewoon op de avond zelf aan de kassa op locatie Athena.

Burgerschap
Jeugdtheaterhuis