Nieuws_april 2015
Voorjaarsfeest | 08-04-2015

Sven Brandenburg
Het is alweer een paar maanden geleden dat je je aller-chicste pakkie of jurk had aangetrokken en dat je vol spanning naar het Kerstgala ging. Wat was het frisjes toen, hè? Inmiddels is die koude periode alweer voorbij. De eerste lammetjes zijn geboren en alles staat in bloei. De lente is écht aangebroken. Tijd voor een voorjaarsfeest! Dit geweldige feestje voor klas 1 & 2 zal plaatsvinden op vrijdag 10 april op locatie Athena! Van 20:00 tot 23:00 uur (deuren dicht om 21:00 uur!) gaan we de school op z’n kop zetten met zomerse muziekjes, heel veel leuke spelletjes en een optreden van de dansgroep! Neem wel je schoolpasje mee. Anders 1 euro boete. Verder is het helemaal gratis! Zomerse muziekjes? Ja zeker! Want er kan natúúrlijk geen feest zijn zonder een thema. Het thema van dit voorjaarsfeest is: ‘Vamos a la Playa’. Haal dus je mooiste zwembroek, opblaasbare krokodil of andere beach-spulletjes uit de kast! Let’s go to the beach! Wij hopen je daar te zien! Tot vrijdag 10 april!