Nieuws_dec_2015
Voor de vluchtelingen | 18-12-2015

Webredactie
De kerstactie die de vierdeklassers en hun begeleidende docenten van 16 tot en met 18 december op Athena en Socrates organiseerden heeft 31.103,38 euro opgebracht voor Stichting Vluchteling Dankzij een groot aantal sponsoren en met tal van acties op school werd het bedrag bij elkaar gebracht. Leerlingen van alle klassen konden voor elkaar onder meer rozen, (zelf gebakken) koekjes, knuffels, warme chocolademelk, cakes en serenades kopen. Dit jaar werd een heuse webshop gelanceerd! Op woensdagavond werden op beide vestigingen culturele avonden verzorgd en werden verschillende objecten geveild. Via workshops konden de ouders hun dansvaardigheden op peil brengen of een lezing over Asterix volgen. Op vrijdagochtend stond er voor alle leerlingen en docenten van de school een gesponsord kerstontbijt klaar. Na het ontbijt werd het eindbedrag van de kerstactie bekendgemaakt.