Nieuws_jun_2011
Verkiezingen leerlinggeleding MR | 06-06-2011

Lieke Brackel (verkiezingscommissie MR)
Zoals eerder verteld, heeft de leerlingengeleding van de medezeggenschapsraad (MR) voor volgend jaar twee nieuwe kandidaten nodig. Drie kandidaten hebben zich aangemeld: Lucia Grijpink (A), Lisa Lekanne dit Deprez (A) en Xanthe Verbeek (S). Aangezien er twee vacatures zijn en drie kandidaten, zijn er verkiezingen georganiseerd.
Jij kunt nu stemmen op diegene die jij als (wettelijke) vertegenwoordiger van de leerlingen in de medezeggenschapsraad wilt zien. Lees de promotiestukjes op de It's en maak je keuze!

Hoe moet je stemmen?
Ga in It's learning naar het vak 'Leerlingenmr'. Daar zie je links de map 'MR verkiezingen 2011'. Klik daarop en je komt bij de verkiezingsenquête. Ook de promotiestukjes staan daar aangegeven. Iedereen mag stemmen, doe dat dan ook! De deadline tot wanneer je je stem kunt uitbrengen is dinsdag 7 Juni om 21.00 uur. Als er vragen zijn stuur dan een mail naar leerlingenmr@gymnasiumleiden.nl.