Nieuws_nov_2011
Verkiezingen fotowedstrijd Romereis | 05-11-2011

Fotocommissie Romereis
De proefwerkweek is voorbij, je hebt weer ruimte en tijd. Tijd om in gedachten terug te keren naar Italië bijvoorbeeld… De afgelopen weken hebben 28 leerlingen die naar Rome en Florence zijn geweest in totaal 68 foto's ingestuurd voor de fotowedstrijd. Nu gaat - in elk van de vijf categorieën – bepaald worden wie de winnaar is. Alle leerlingen en docenten die in Rome waren, mogen stemmen. We zijn reuze benieuwd naar jullie favorieten.

Stemmen mag tot en met zondag 13 november. In de week daarna maken we de winnaars bekend. Zij ontvangen - naast eeuwige roem - een vergroting van hun eigen foto. De allerbeste foto krijgt nog wat extra exposure: die siert volgend jaar de voorkant van de Romereisgids.

Stemmen doe je op It’s. De foto’s vind je hier. Veel kijk- en stemplezier.

Mevrouw Callies, mevrouw Weerts, meneer Brand, meneer De Jong en meneer van den Heuvel