Nieuws_sep_2013
Van Akropolis tot sirtaki | 05-09-2013

Roos Danse
In de zomervakantie zijn vijftien van onze bovenbouwleerlingen naar Athene geweest, om daar te worden ondergedompeld in de Griekse cultuur. Ze hebben samen met Bulgaarse leerlingen opgravingen en musea bezocht, de Akropolis beklommen, het Griekse parlement van binnen gezien, Griekse dansen geleerd, lessen gevolgd, en natuurlijk ook uitgerust. Nieuwe vrienden, veel kennis en een geweldige ervaring rijker keerden de leerlingen na twee weken Athene terug in Nederland. De Summer School werd volledig georganiseerd door de Onassis Foundation en had tot doel om de leerlingen kennis te laten nemen van allerlei aspecten van de Griekse cultuur, van vroeger tot nu. De leerlingen hebben tijdens de reis een blog bijgehouden, dat hier te lezen is.