Uitslagbepaling centraal examen 2018 | 13-06-2018

Matt de Weert (secretaris eindexamen)
De examenresultaten zijn bekend:
Athena: 173 leerlingen hebben het examen afgerond.
Socrates: 135 leerlingen hebben het examen afgerond.
Van de in totaal 308 eindexamenkandidaten die het examen hebben afgerond, zijn er 284 direct geslaagd voor het gymnasiumdiploma. Een slagingspercentage van 92 %. Een resultaat waar we terecht trots op kunnen zijn. Vijf leerlingen hebben het examen nog niet afgerond en doen een zogenaamd voortgezet examen. Zestien leerlingen zijn nog niet geslaagd en maken nog een kans. Zij doen volgende week een herexamen. Helaas hebben acht leerlingen het niet gehaald.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd. Alle medewerkers gefeliciteerd met wederom een hoog slagingspercentage. Iedereen dank voor de grote inzet en steun tijdens het eindexamen. De herkansers wensen we veel succes en sterkte met de allerlaatste loodjes van het CE 2018. Op 29 juni is de uitslag van het CE tweede tijdvak.