Nieuws_dec_2012
Uitslag fotowedstrijd Romereis Athena | 16-12-2012

Florence Lionarons en Jaap Toorenaar
Er zijn mooie foto’s gemaakt door de vijfdeklassers tijdens hun Romereis. Een deskundige jury heeft de inzendingen voor de fotowedstrijd kritisch, maar vooral met veel plezier bekeken en de volgende inzendingen tot winnaars bestempeld: In de categorie Objecten hebben we gekozen voor de inzending van Esmée Hildebrand met als motief het opschrift boven de ingang van het Palazzo Vecchio in Florence en voor de inzending van Mina Nisar, die een mooie overzichtsfoto van het Forum te Rome inzond. In de categorie Humor wint Jackie Koster met een badende dame. In de categorie Sfeer won Lorenzo Nieuwenburg met een nachtopname van het Colosseum met een volle maan. In de categorie Mensen kozen we nogmaals voor een foto van Jackie, en wel die, waar Remco van Montare zonbeschenen op de schouders gehesen wordt door de leerlingen in het theater van Ostia Antica. De winnaars hebben een vergroting van hun foto gekregen en de foto’s worden opgehangen in de A-gang beneden.

Klik hier voor de winnende foto's.