Uitreiking diploma Pre University College | 10-05-2011

Kees van Beelen
Op donderdag 14 april was het groot feest in de Hooglandse Kerk: de uitreiking van de diploma’s aan onze Pre University College –studenten Thom Almeida, Allard Dupuis, Francesco Falcone, Eveline Goossens, Eva Koster, Martijn Oei, Jantine Röttgering, Maartje Sprietsma en Jeroen Vester.
Twee jaar lang hebben zij mogen ruiken aan wetenschappelijk onderwijs. In klas 5 hebben ze vrijwel elke maandagmiddag op de Universiteit Leiden doorgebracht: colleges gelopen, werkcolleges bijgewoond en practica gedaan.
In klas 6 hebben ze in tweetallen een eigen wetenschappelijk onderzoek verricht en ook  wetenschappers aan de tand gevoeld.
Al met al hebben ze een breed beeld gekregen van wat de universiteit te bieden heeft en hebben ze hun talenten op een hoog niveau kunnen ontwikkelen.
We zijn als school erg trots op deze negen kanjers!