Nieuws_feb_2010
Twee spetterende USA-activiteiten op Athena | 17-02-2010

Francesco Falcone (Praeses USA)
Beste Stedelijkers,De USA organiseert voor de aankomende week maar liefst 2 activiteiten op locatie Athena, maar iedereen van Socrates is natuurlijk welkom op de Fruinlaan!

Op donderdag 18 februari krijg je de kans om mee te doen aan een zumba workshop van een professionele leraar. Er kunnen 50 mensen aan meedoen, dus schrijf je zo snel mogelijk in want vol is vol!! De inschrijflijsten hangen zowel op Socrates als op Athena.
De workshop vindt op donderdag plaats op Athena in het gymlokaal D02 en begint na het 8e uur. De workshop duurt ongeveer een uur en houdt er rekening mee, dat er donderdag verkort rooster is.

Om de voorjaarsvakantie goed te beginnen, organiseert de USA vrijdag 19 februari een geweldig feest: het Voorjaarsfeest!
Dit feest is alleen voor 1e en 2e klassers en is elk jaar weer een groot succes.
Natuurlijk moet het voorjaarsfeest een thema hebben en dit jaar zal het thema “Sprookjes” zijn. Kom dus allemaal in je favoriete sprookjesoutfit, want degene die het mooist gekleed is maakt kans op een speciale prijs! Verder worden ook de leerlingen die zich het best als sprookjesgroep hebben gekleed beloond met een mooie prijs.
Ook zullen dit jaar de spelletjes op dit feest niet ontbreken!
Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De deuren sluiten om 21.00 uur. Geen USA-pasje? 1 euro boete.
Locatie: Athena