Nieuws _mei 2018
Toneelkijkers 2018 - 2019 | 03-07-2018

Namens de sectie Drama
In de aanloop naar het volgend schooljaar 2018 / 2019 organiseert de sectie Drama in directe samenwerking met het Nationale Theater Den Haag opnieuw een serie theatervoorstellingen waar leerlingen die volgend schooljaar in de klassen 4, 5 en 6 zitten zich voor kunnen aanmelden. Als sectie zijn we er trots op weer een serie voorstellingen aan onze leerlingen aan te bieden die kunnen prikkelen, verwonderen en ontroeren.

Onder de naam Toneelkijkers Leiden bieden we een serie van 6 voorstellingen aan met VIP behandeling. Uw zoon/dochter komt in gesprek met acteurs, regisseurs en vormgevers en neemt een kijkje achter de schermen. De voorstellingen zijn speciaal voor onze gymnasium-leerlingen geselecteerd en zijn stuk voor stuk zeer aansprekend en uitdagend.

TONEELKIJKERS 2018 - 2019

vrijdag 14 september   Disasterlicious Young Gangsters
woensdag 9 januari     Het duel Jeroen de Man
dinsdag 12 februari     De grote oorlog Hotel Modern
donderdag 7 maart     Over de natuur van de dingen Zuidelijk toneel
donderdag 18 april     The Hairy Ape Show / Nationale Theater (aansluitend; groot toneelkijkersfeest)
woensdag 29 mei       Le Bal Jakob Ahlbom

Deelname is gratis met uitzondering van openbaar vervoer. Leerlingen kunnen zich opgeven bij Saskia Hakkaart . Zij is ook de vaste begeleider en vergezelt ze per trein vanaf Leiden naar Den Haag en terug. Er is een ledenstop van 25 deelnemers dus wacht niet met aanmelden.