Nieuws-mei-2015
Textielfestival van start | 13-05-2015

Renée de Vries
Het is zover! Vandaag is het Textielfestival in Leiden van start gegaan. Tot en met zaterdag zijn de mooiste kunstwerken door de hele stad te bezichtigen. Onze leerlingen in de 4e en 5e klas clusters Kunst beeldende vorming hebben hieraan meegedaan en met een workshop in de derde module hard gewerkt aan een ‘Tas voor de oudheid’. Ze hebben allemaal een fantastisch creatief en soms poëtisch resultaat bereikt. De tassen worden tijdens het Textielfestival geëxposeerd op twee verschillende locaties. De ene helft in de Pieterskerk, centrum van het festival, en de andere helft in de mooie tassenwinkel Eduard op de Hooglandse Kerkgracht 6. Het is zeer de moeite waard het werk van onze leerlingen te gaan bekijken!
Op de website van het festival is alle informatie te vinden. Hier alvast een impressie met werk van onze leerlingen.