Nieuws_jan_2013
SUMMER SCHOOL in Griekenland! | 15-02-2013

Nynke Smits
Geef je op voor 1 februari. Het SGL is uitgenodigd mee te doen aan een internationale SUMMER SCHOOL in Griekenland  van 15-28 juli. Vereisten zijn dat de deelnemers tussen de 14 en 18 jaar oud zijn , Grieks volgen op school, en overgaan naar de volgende klas.  Het programma bestaat uit lessen  in de  Griekse cultuur, literatuur, filosofie en geschiedenis. Verblijfplaats is Athene.  Er worden ook excursies gemaakt. Alle kosten worden betaald door de organiserende stichting. Er gaat een leraar Klassieke Talen mee  als begeleider. De school zal ca. 15 deelnemers selecteren of loten uit gekwalificeerde aanmelders. De voorkeur gaat uit naar leerlingen van klas 4 en 5, maar mocht je denken dat je als derde klasser ook in aanmerking kunt komen (je kiest Grieks, je bent een heel goede leerling, Engels is geen probleem), dan kun je je opgeven. Aanmeldingen graag persoonlijk of per mail bij Mevrouw Danse (Athena), Mevrouw Weerts (Socrates) of Mw. Smits (voorzitter sectie Klassieke Talen), vóór 1 februari a.s. Op vrijdagmiddag 1 februari wordt een bijeenkomst gehouden voor belangstellenden die zich hebben opgegeven. Houd de monitor in de gaten voor de details.