Nieuws_jan_2015
Stedelijk voor achtste maal bij de winnaars | 18-01-2015

Webredactie
"Het Stedelijk Gymnasium Leiden is niet meer weg te denken uit de top. Daar hoort de school inmiddels acht jaar achtereen bij." Aldus een van de conclusies uit het jaarlijkse onderzoek naar beste scholen in het weekblad Elsevier. Het blad vergelijkt alle middelbare scholen gebaseerd op gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Scholen worden beoordeeld op het percentage leerlingen dat zonder zittenblijven in de derde klas komt, het percentage dat onvertraagd het diploma haalt, het verschil tussen het schoolexamen en het centraal examen en het diplomacijfer. In de periode 2011-15 is ons Stedelijk al vijf keer winnaar. Een klinkend resultaat!
Op deze website vindt u een toelichting bij de scores van het onderzoek en kunt u scholen met elkaar vergelijken. Klik hier voor de resultaten van onze school.
(bron: Elsevier, 17 januari 2015)