Nieuws_apr_2010
Stanny komt terug | 12-04-2010

Lotte Konings (klas 3a)
Vorige week woensdagmiddag was heel speciaal voor klas 3a; met het hele lokaal versierd en na enkele technische probleempjes te hebben opgelost, maakten we via de webchair voor het eerst weer echt live contact met Stanny. Stanny is al sinds begin januari niet meer op school geweest en haar te kunnen zien en met haar te kunnen praten, was natuurlijk geweldig! We hopen dat ze binnenkort ook zonder scherm op school zal zijn en met ons door Socrates kan lopen, want we missen haar ontzettend!
Dit is in ieder geval een grote stap; Stanny zit nu bij ons in de klas en kan lessen volgen en zelfs meedoen met projecten. Fluisterend de nieuwe outfit van de docent bespreken gaat nog moeilijk, maar dat komt wel; Stanny, welkom terug!