Nieuws_jun_2011
Sponsoractiviteit Socrates groot succes | 01-06-2011

Inge Konradt (coördinator klas 3 en 4)
De sponsoractiviteit op Socrates is een grandioos succes gebleken. Zowel de docenten als de leerlingen hebben hun steentje bijgedragen. In de pauzes zijn overheerlijke, door de docenten gebakken taarten, verkocht. De leerlingen hebben zo kunnen proeven van de verborgen talenten van hun docenten. Tijdens de verschillende sponsoractiviteiten, de teenslipper-, de sponsor-, de veldloop en de Zumbamarathon hebben de leerlingen zich in het zweet gewerkt om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze actie. Dit is gelukt: er is een enorm  bedrag bij elkaar opgehaald van rond de 6000 euro. Grote dank voor de inzet!  De leerlingen kunnen nadat ze bij hun verschillende sponsoren het geld hebben opgehaald:

• het geld bij hun mentor inleveren óf
  • het geld overmaken op bankrekeningnummer 2247314 t.n.v. Schoolfonds Stedelijk Gymnasium Leiden, o.v.v. naam en klas van de leerling.