Nieuws-mei-2014
Spitsklas 2014 | 09-05-2014

Liseke Wensing
Wij zijn zeer enthousiast om volgende week op 16 mei van start te gaan met de spitsklas en de deelnemers voor het eerst op de locatie Athena te ontvangen. De spitsklas is een project voor toekomstige leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Leiden. Het gaat om een specifieke doelgroep. Informatie over het project en de doelgroep is na te lezen in de bijlage genaamd ‘De spitsklas op het Stedelijk Gymnasium Leiden’.
Vanaf vrijdag 16 mei zullen we wekelijks op vrijdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur met de spitsklasleerlingen aan de slag gaan. De bijeenkomsten vinden plaats op beide locaties. Bijgevoegd is ook de uitnodigingsbrief voor de leerlingen die zich al hebben opgegeven voor deze activiteit met daarin het programma.
Er is nog plaats voor meer leerlingen! Kom je volgend jaar naar onze school en herken je jezelf in de beschreven doelgroep, geef je dan alsnog op! Je kunt  mailen naar l.m.wensing@gymnasiumleiden.nl of s.j.bakker@gymnasiumleiden.nl.

Download >> Spitsklas op het Stedelijk
Download >> Uitnodiging leerlingen spitsklas