Nieuws_dec_2015
Speechwedstrijd gewonnen door Socrates | 17-12-2015

Saskia Hakkaart, Frank Heesbeen
Woensdag 16 december hielden leerlingen uit klas 5 hun eindspeech voor het vak maatschappijleer. Met als thema ‘onderwijsvernieuwing’ kreeg de jury in totaal 9 fantastische, inspirerende speeches te horen. Van 6-uurs lessen, huiswerkvrij, digitalisering van het onderwijs, toetsvrij-onderwijs tot de school als denktank. Uiteindelijk ging de finale tussen de groep van Klaas (Athena) en Willemijn (Socrates). Dhr Heesbeen begeleidde deze finale samen met de jury die bestond uit de rector dhr. Vieveen, coördinator klas 5 mevr. Bakker en docent maatschappijleer mevr. Hakkaart. Na uitvoerig beraad besloten zij dat Socrates de winnende speech had geschreven (Willemijn, Anne, Laura en Marije). Het verhaal van leerling-docent naar meester-gezel en de school transformeren naar denktank, maakte indruk op de jury. Met deze inhoudelijk sterke speech hebben zij de wisselbeker mee naar hun locatie genomen. Aan Athena de nobele taak om deze volgend jaar terug te winnen. Met deze spetterende speechwedstrijd is een nieuwe traditie geboren. Wij verheugen ons al op de speechwedstrijd voor komend jaar!