Nieuws_nov_2009
Socrates is opgeleverd | 25-02-2010

Emile Heussen (locatiedirecteur Socrates)
Op 12 november is ons nieuwe gebouw opgeleverd! Een heuglijk feit. Vanaf nu is de gemeente eigenaar van het gebouw en vanaf 1 januari 2010, als we zelfstandig zijn, is het van ons. We waren verheugd door de enorme hoeveelheid werk die er de laatste weken verricht is. Het gebouw leek inderdaad op een echte school. Met een flinke hoeveelheid tafels en stoelen zouden we er al bij wijze van spreken hebben kunnen werken. Gelukkig hoeft dat nog niet en hebben we nog bijna twee maanden de tijd om Smartboards en computers te installeren, lockers, geluids- en lichtinstallaties te plaatsen, belettering aan te brengen, etc. Hoewel er dus nog veel werk aan de winkel is, zijn we gewoon klaar als we straks op 4 januari met zijn allen op de stoep staan voor de feestelijke opening.

De Socratesleerlingen zullen op korte termijn excursies maken naar de nieuwbouw om alvast te een beetje te wennen.