Nieuws_jan_2010
Socrates geopend | 25-02-2010

Anjo Roos
Op 4 januari gingen de deuren van Socrates definitief open voor de leerlingen. USA had het openingsprogramma voorbereid. De leerlingen werden getrakteerd op bonbons en chocolademelk. De band Jaeger trad op en er was een gezamenlijke ochtendgymnastiek om fris van lijf en leden de lessen te beginnen. Locatiedirecteur Emile Heussen wenste de leerlingen een gelukkig Nieuwjaar en heette iedereen welkom in de nieuwe locatie. De opening werd afgesloten met een feestelijke doop van het gebouw. USA-voorzitter Francesco Falcone liet een fles champagne met een enorme knal stuk slaan tegen de muur van het gebouw. De eerste pauze verkenden de leerlingen al direct het park en werden er sneeuwgevechten gehouden. Het derde uur konden eindelijk de eerste lessen gegeven worden. De spits is er af ...

Een foto-impressie van deze dag staat op It's learning. Log in, ga naar 'Fotogalerij SGL' en klik vervolgens op 'Socrates, dag 1'.