Nieuws_jan_2010
Slotbijeenkomst Pre-Gymnasium College | 25-02-2010

Roos Danse en Liseke Wensing
Afgelopen vrijdag 15 januari hebben we het Pre-Gymnasium College afgesloten met een slotbijeenkomst op de locatie Athena. De basisschoolleerlingen hebben weer lessen scheikunde en Klassieke talen gevolgd en hebben in de aula de werkstukken tentoongesteld, die zij als keuzeopdracht gemaakt hadden. Een prachtige poster met de titel 'Goud', gemaakt door leerlingen van de Kastanjelaan, heeft uiteindelijk van de bezoekers van de tentoonstelling de meeste stemmen gekregen.

Voor hun enthousiaste deelname aan het PGC hebben alle leerlingen een mooi certificaat gekregen. Ook de tutoren uit klas 5 hebben voor hun begeleiding een certificaat ontvangen. We hopen dat alle betrokkenen veel geleerd hebben en erg genoten hebben. Hartelijk dank aan tutoren en basisschoolleerlingen en voor de laatsten: wellicht tot ziens op de open dagen!