Nieuws_mrt_2015
Seventies | 12-03-2015

Amal Maatoug
We zijn voor een dag teruggereisd in de tijd naar de jaren van de zeezenders, hippies, hotpants, vreselijke kleurencombinaties, plateauschoenen, glam rock, soul trains en disco. De jaren waarin afrokapsels in waren en we kennis maakten met het digitale tijdperk. De seventies natuurlijk. Deze hele dag stond in het thema van de seventies. Alle derde klassers hebben hun uiterste best gedaan om er een topdag van te maken en het zoveel mogelijk te laten lijken op deze mooie tijden en wij denken dat het aardig gelukt is. In elke pauze was het een groot spektakel. Niet alleen de derde klassers, maar ook veel leraren en andere leerlingen waren erg positief te spreken over deze leuke dag, geslaagd was het zeker! vietnam veteranen, feministen, bandjes, fashion shows, films, rollerskaters en nog veel meer. Alles was erbij en ook is te lezen in DE seventies krant '70s times'.