Nieuws_jan_2011
Science4U weer van start | 26-01-2011

Gé de Munk
Eind deze maand gaat Science4U weer van start. Science4U is de kans voor leerlingen uit klas 2 en 3 van Athena en Socrates om een kijkje te nemen in de keuken van de wetenschap en er zelf een steentje aan bij te dragen.
Een groepje van 3 tot 4 leerlingen doet samen met een 5e klasser een eigen onderzoek op een universiteit, onderzoeksinstituut of bedrijf. Wetenschappers op het gebied van Biologie, Natuurkunde, Scheikunde of Aardrijkskunde zullen op school een voorstel voor een onderzoek presenteren waaruit jij kan kiezen. Ongeveer 8 middagen zul je eraan werken. Je onderzoek wordt afgesloten met een presentatie op school.

Dus: zit je in klas 2 of 3, wil je weten hoe een echt lab er van binnen uitziet, ben je nieuwsgierig hoe een wetenschapper te werk gaat, lijkt het doen van een eigen onderzoek aan nieuwe dingen je leuk?
Meld je zo snel mogelijk, maar voor 28 januari, aan voor Science4U!

Informatie en opgave bij meneer Robbers of meneer de Munk.
y.robbers@gymnasiumleiden.nl of g.a.w.demunk@gymnasiumleiden.nl