Nieuws_nov_2013
Schrijf je in voor de Delf-examens | 29-11-2013

Marjoleine de Jong
Leerlingen uit klas 5 en 6 met Frans in hun pakket kunnen weer inschrijven voor de DELF-examens (Diplôme d’Etudes en Langue Française) in maart! Met dit internationaal erkende diploma gebaseerd op het Europees Referentie Kader heb je in je toekomstige studie en werk zeker een streepje voor. De examens vinden plaats op 12 maart (schriftelijk) en 15 maart (mondeling). In overleg met je docent Frans wordt bepaald of je meedoet op B1 of B2 niveau. Geef je op bij je docent of stuur een mail naar mevrouw Greve (Socrates) of mevrouw de Jong (Athena), waarbij je je volledige namen, geboortedatum, geboorteplaats- en land, telefoonnummer , klas, docent en niveau (B1 of B2) vermeldt. Vergeet ook niet je ouders om toestemming te vragen. Inschrijving graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 16 december. Ook leerlingen die in juni of volgend jaar mee willen doen, kunnen zich vast melden.