Nieuws_sept_2010
Romereis voor ouders | 24-09-2010

Webredactie
Onze school biedt voor de vijfdeklassers elk jaar een busreis naar Rome en Florence aan: voor bijna alle leerlingen het absolute hoogtepunt van hun middelbare schooltijd. De begeleiders lichten elk jaar de ouders van de leerlingen in over die reis. In september 1994 liet een ouder zich na zo een voorlichtingsavond ontvallen dat we zoiets ook eens voor ouders zouden moeten organiseren. Kort en goed: In de zomer van 1996 vertrok een bus vol ouders naar Rome en Florence met twee docenten als gids. Deze culturele reis werd een geweldig succes vanwege de sfeer in de groep gekoppeld aan het culturele programma. Daarna vond deze reis nog vier keer plaats. De laatste keer was augustus 2010. Een verslag van deze reis staat op de oudersite.