Nieuws_sep_2011
Romereis 2011 | 29-09-2011

Bert Steensma (namens de reisleiding)
Aanstaande zaterdag (reis 1) en dinsdag (reis 2) vertrekt klas 5 op Romereis. Zo langzamerhand zijn alle voorbereidingen getroffen en zijn leerlingen en begeleiders in gedachten al (een tijdje overigens) op weg. Van beide reizen wordt voor het thuisfront een weblog bijgehouden. Elke dag proberen we onze belevenissen in woord en beeld te publiceren. De links naar de blogs staan voor ouders op de ouderpagina van de schoolwebsite en voor leerlingen en personeel op It's learning.

Een vriendelijk verzoek aan ouders om op zaterdag- en dinsdagochtend niet in de Fruinlaan te parkeren. Tot slot: op de dag van terugkomst zal de verwachte aankomsttijd in Leiden door middel van een nieuwsbericht op de website bekend worden gemaakt.

We rekenen allen op een geweldige reis.