Nieuws feb_2018
Residentie Orkest | 08-03-2018

Jaap Toorenaar
Sinds 25 jaar regelt ons Stedelijk Gymnasium een buitengewoon goedkope mogelijkheid voor scholieren om kennis te maken met het klassieke muziekrepertoire van een groot symfonieorkest.
Voor € 60,- kan elke leerling zes concerten bijwonen van het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. De brochure voor het nieuwe seizoen is net binnen en er staan komend seizoen grote toppers uit de muziekliteratuur op het programma, zoals de vijfde symfonie van Beethoven, Tsjaikofski en de negende symfonie van Dvorak.
Als ouders zelf ook zin krijgen, regelen we dat ook nog! Zij betalen dan de volwassenenprijs voor de derde rang (€ 117,30). In de abonnementsprijs zitten ook nog per concert twee consumpties inbegrepen.
Klik hier voor het volledige programma en de concertdata. U kunt u en/of uw kind(eren) per e-mail aanmelden bij Jaap Toorenaar. Aarzel niet te lang met de aanmelding, want uiterlijk 10 mei wordt de definitieve bestelling verzonden en vol is vol (we krijgen niet meer dan 125 abonnementen).
Vergeet niet te melden in welke klas en op welke locatie de leerling de lessen volgt.